Banner animations



Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ασθενής περίμενε στην ουρά με το... μαχαίρι στο κεφάλι

Αφού πρώτα ανέβηκε πέντε ορόφους με τις σκάλες - Στο γραφείο υποδοχής δεν τον πίστεψαν και του ζήτησαν να σκύψει για να δουν από κοντά το μαχαίρι


 Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι στο γραφείο υποδοχής νοσοκομείου στην πόλη Yanji της βορειοανατολικής Κίνας όταν άκουσαν έναν κύριο να τους πλησιάζει και να τους ζητά να τον δει ένας γιατρός γιατί είχε ένα... μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι.

 Επειδή, μάλιστα, ο ασθενής, επ ονόματι Χο Λανγκ, ήταν ψύχραιμος και είχε ανέβει πέντε ορόφους με τη σκάλα, του ζήτησαν να σκύψει για να δουν αν όντως είχε μαχαίρι και αν αυτό ήταν πραγματικό. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε άμεσα ο Χο Λανγκ έδειξε ότι το μαχαίρι - ω του θαύματος - δεν είχε πειράξει καμία από τις κεντρικές αρτηρίες.

Μετά από επέμβαση τριών ωρών οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το μαχαίρι χωρίς να προκαλέσουν καμία περαιτέρω βλάβη. Όταν ρωτήθηκε για το πώς βρέθηκε εκεί το μαχαίρι, ο Χο Λανγκ είπε στους γιατρούς ότι ήταν αποτέλεσμα ενός «χαζού παιχνιδιού» με έναν φίλο του και ότι «θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε».




Κοινοποίηση Μοιραστείτε το στο Facebook


Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας